Velkommen til

BADEPARKEN

Nytt for sesongen 2021 er at det blir salg av dagsbilletter. Vi trenger å ha bedre kontroll på de besøkende til enhver tid slik situasjonen er. Alle må derfor være registrert for å bruke parken. Vi anbefaler alle å forhåndsbestille dagsbillett og reservere tid på parken. En dagsbillett koster kr 100,- pr person, og inkluderer bruk av park, lån av flytevest og våtdrakt.

PS! Det er ikke mulig å forhåndsbestille fribilletter!

Før du tar turen til oss

Alle må til enhver tid følge reglene i egen kommune framfor våre. Det vil si at dersom kommunen du bor i er merket rødt, er det ikke tillatt å krysse kommunegrensen og dermed heller ikke tillatt å besøke oss. I tillegg ber vi alle om å kjenne etter om de har noen symptomer før de tar turen. Dersom noen har de minste symptomer kan en dessverre ikke gjennomføre det planlagte besøket hos oss.

Før bruk av badeparken

Det er viktig at alle setter seg inn i sikkerhetsreglene! All bading er på eget ansvar og alle må bruke redningsvest. Alle barn mellom 4-11 ha følge av en voksen!

Større grupper

Gruppebestillinger må forhåndsbestilles (minimum 10 stk). Forespørsler kan rettes til badepark@randsfjordfestivalen.no eller tlf 941 55 667. Det er mulig å låne utstyr utenfor åpningstid ved nærmere avtale.

Hvor finner du oss?

Badeparken er plassert utenfor Haugerstranda på Jevnaker, 400 meter fra Thorbjørnrud hotell, 800 meter fra Hadeland Glassverk og 3 km fra Kistefos museum. Det er langgrunt, så parken ligger et lite stykke ute i fjorden.

Fra Oslo kan du ta ekspressbuss fredag, lørdag og søndag f.o.m. 9. juli - t.o.m. 15. august. Avreise fra Oslo bussterminal kl 09.00 (via Lysaker stasjon og Sandvika bussterminal). Retur fra Jevnaker kl 15.00. Bestill billetter hos Vy.

Om Randsfjord Badepark

Randsfjord Badepark åpnet 10. august 2018 og er en av Nord-Europas største av sitt slag med over 3500 kvm oppblåsbar badelykke. I 2019 hadde vi omkring 45 000 besøkende og forventet langt flere i 2020, men dessverre måtte vi holde stengt. Parken driftes av Stiftelsen Randsfjordfestivalen.

Fribilletter

Befolkningen i Jevnaker, Lunner, Nittedal, Gran, Ringerike og Hole har fri inngang til badeparken. Dette er delfinansiert av Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner og Nittedal, Sparebankstiftelsen Gran og Sparebankstiftelsen Ringerike. Disse billettene hentes ved inngang til servicebygget på Haugerstranda. Ved henting registreres navn og adresse som vi verifiserer i etterkant. 

Sikkerhetsregler_badepark.jpg
All bading på eget ansvar
Alle
skal bruke
redningsvest!
Barn
under 12 år må følges av en voksen

Hvordan?

Badeparken hadde ikke vært mulig uten gode støttespillere.

Takket være rause gavegivere og sponsorer har Randsfjord badepark blitt en realitet.

For at vi skal kunne opprettholde dette som et lavterskeltilbud trenger vi støtte til drift. Her kan alle være med å bidra gjennom vår Vipps giverkonto.