top of page
20180807_PAB_0192.jpg

Velkommen til
Randsfjord badepark

Vi har åpen badepark og kiosk gjennom hele sommeren, fra kl 11:00 - 18:00. 

Du finner oss et steinkast fra Hadeland Glassverk og tre kilometer fra Kistefos museum - i fjordlandsbyen Jevnaker!

En økt koster kr 100,- pr person, varer en time og inkluderer bruk av park og lån av flytevest. Ønsker du flere økter er makspris kr 200,- pr person (dagsbillett). Bestiller du en dagsbillett, må du reservere de øvrige tidspunktene ved ankomst.

PS! Det er ikke mulig å forhåndsbestille fribilletter!

Før bruk av badeparken

Det er viktig at alle setter seg inn i sikkerhetsreglene! All bading er på eget ansvar og alle må bruke redningsvest. Alle barn mellom 4-11 ha følge av en voksen!

Det er mulig å låne våtdrakt ved lave temperaturer i vannet.

Badeparken består av en "minipark" som er for barn mellom 4-8 år og en "stor park" som er fra 7 år og oppover. Pga sikkerhet har de som bestiller billett til Store Parken ikke anledning til å oppholde seg i miniparken da den er forbeholdt mindre barn.

Ha bursdagsselskap i badeparken!

Vi kan ta i mot grupper til f.eks. bursdagsselskap og events, både med og uten mat. Forespørsler kan rettes til badepark@randsfjordfestivalen.no eller tlf 941 55 667 i åpningstid.

Hvor finner du oss?

Badeparken er plassert utenfor Haugerstranda på Jevnaker, 400 meter fra Thorbjørnrud hotell, 800 meter fra Hadeland Glassverk og 3 km fra Kistefos museum. Det er langgrunt, så parken ligger et lite stykke ute i fjorden.

Fra Oslo går det ekspressbuss fra Oslo bussterminal kl 10:15 med retur fra Jevnaker kl 16:50. Bussen går hver torsdag, fredag, lørdag og søndag hele sommeren og endestasjon er Hadeland Glassverk. Billetter må kjøpes på forhånd.

Bestill bussbillett på Vy sine nettsider.

Om Randsfjord badepark

Randsfjord badepark åpnet 10. august 2018 og er en av Nord-Europas største av sitt slag med over 3500 kvm oppblåsbar badelykke. Badeparken har omkring 15 000 badende gjester i løpet av en sesong. Parken driftes av Stiftelsen Randsfjordfestivalen.

Fribilletter

Befolkningen i Jevnaker, Lunner, Nittedal, Gran, Ringerike og Hole har fri inngang til badeparken. Dette er delfinansiert av Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner og Nittedal, Sparebankstiftelsen Gran og Sparebankstiftelsen Ringerike. Disse billettene hentes ved inngang til servicebygget på Haugerstranda. Ved henting registreres navn og adresse som vi verifiserer i etterkant. 

Sikkerhetsregler_badepark.jpg
Logo.jpg

Hotellrom med dagspass

Bo 400 meter fra badeparken

Hos vår samarbeidspartner Thorbjørnrud Hotel kan du også bo i glampingtelt.

All bading på eget ansvar
Alle
skal bruke
redningsvest!
Barn
under 12 år må følges av en voksen

Hvordan?

Badeparken hadde ikke vært mulig uten gode støttespillere.

Takket være rause gavegivere og sponsorer har Randsfjord badepark blitt en realitet.

For at vi skal kunne opprettholde dette som et lavterskeltilbud trenger vi støtte til drift. Her kan alle være med å bidra gjennom vår Vipps giverkonto.

bottom of page