top of page
Nettside_badepark_RF2019.png

En økt koster kr 100,- pr person, varer en time og inkluderer bruk av park og lån av flytevest. Ønsker du flere økter er makspris kr 200,- pr person (dagspass). Dagspass fås ved kjøp av to økter kiosken/parken.

PS! Det er ikke mulig å forhåndsbestille fribilletter!

Før bruk av badeparken

Det er viktig at alle setter seg inn i sikkerhetsreglene! All bading er på eget ansvar og alle må bruke redningsvest. Alle barn mellom 4-11 ha følge av en voksen!

Det er mulig å låne våtdrakt ved lave temperaturer i vannet.

Større grupper

Gruppebestillinger må forhåndsbestilles (minimum 10 stk). Forespørsler kan rettes til badepark@randsfjordfestivalen.no eller tlf 941 55 667. Det er mulig å låne utstyr utenfor åpningstid ved nærmere avtale.

Hvor finner du oss?

Badeparken er plassert utenfor Haugerstranda på Jevnaker, 400 meter fra Thorbjørnrud hotell, 800 meter fra Hadeland Glassverk og 3 km fra Kistefos museum. Det er langgrunt, så parken ligger et lite stykke ute i fjorden.

Fra Oslo går det ekspressbuss fra Oslo bussterminal kl 10:15 med retur fra Jevnaker kl 16:50. Bussen går hver torsdag, fredag, lørdag og søndag hele sommeren og endestasjon er Hadeland Glassverk. Billetter må kjøpes på forhånd.

Bestill bussbillett på Vy sine nettsider.

Om Randsfjord Badepark

Randsfjord Badepark åpnet 10. august 2018 og er en av Nord-Europas største av sitt slag med over 3500 kvm oppblåsbar badelykke. I 2019 hadde vi omkring 45 000 besøkende og forventet langt flere i 2020, men dessverre måtte vi holde stengt. I koronaåret 2021 holdt vi åpent med begrensninger. Parken driftes av Stiftelsen Randsfjordfestivalen.

Fribilletter

Befolkningen i Jevnaker, Lunner, Nittedal, Gran, Ringerike og Hole har fri inngang til badeparken. Dette er delfinansiert av Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner og Nittedal, Sparebankstiftelsen Gran og Sparebankstiftelsen Ringerike. Disse billettene hentes ved inngang til servicebygget på Haugerstranda. Ved henting registreres navn og adresse som vi verifiserer i etterkant. 

Sikkerhetsregler_badepark.jpg
All bading på eget ansvar
Alle
skal bruke
redningsvest!
Barn
under 12 år må følges av en voksen

Hvordan?

Badeparken hadde ikke vært mulig uten gode støttespillere.

Takket være rause gavegivere og sponsorer har Randsfjord badepark blitt en realitet.

For at vi skal kunne opprettholde dette som et lavterskeltilbud trenger vi støtte til drift. Her kan alle være med å bidra gjennom vår Vipps giverkonto.

bottom of page