Velkommen til

BADEPARKEN

Stengt i år grunnet COVID-19

Velkommen tilbake i 2021!

Det er med tungt hjerte vi må si at det ikke blir noen badepark i sommer. Vi holdt muligheten åpen lenge, gjennomførte risikovurderinger til ulike scenarioer og har konkludert med at det blir for høy usikkerhet rundt årets sesong for forsvarlig og sikker drift.

Dette er først og fremst veldig trist for barn og ungdom som hadde gledet seg til en ny sesong i Randsfjorden badepark, men vi kan ikke risikere fremtiden til badeparken og Randsfjordfestivalen.

Det koster å drive gratis badepark. Når det er knyttet stor usikkerhet til inntektsgrunnlaget, hvor mange vi kan ta imot til enhver tid og om vi i det hele tatt kan ha åpent gjennom hele sesongen blir det vanskelig. Kostnadene ville også blitt større enn ved en normal sesong på grunn av etterlevelse av smitteverntiltak. Vi måtte blant annet ha økt bemanningen.

Vi vil nå bruke sommeren til å se fremover og etablere tipp-topp fasiliteter på land slik at vi er klare for tidenes sesong i 2021. Ordtaket «den som venter på noe godt venter ikke forgjeves» skal i aller høyeste grad gjelde for Randsfjorden badepark.

Stiftelsen Randsfjordfestivalen fortsetter arbeidet med å skape engasjement, glede, kreativitet og dugnadsånd for et bedre felleskap og et varmere samfunn. Vi skal skape mer liv og røre i årene som kommer!

I mellomtiden støtter vi årets viktigste dugnad, begrense COVID-19. Ta vare på hverandre og vask hendene godt ❤️

Om Randsfjorden badepark

Badeparken på Jevnaker åpnet 10. august 2018 og er Nord-Europas største av sitt slag. Det er gratis å bruke parken og låne redningsvester. Det er også mulig å leie våtdrakter.

 

Parken er plassert utenfor Haugerstranda, 800 meter fra Hadeland Glassverk. Det er langgrunt, så parken ligger et lite stykke ute i fjorden.

Før bruk er det viktig at alle setter seg inn i sikkerhetsreglene! All bading er på eget ansvar og alle må bruke redningsvest.

 

Skoleklasser og tilsvarende store grupper kan låne utstyr utenfor åpningstid ved nærmere avtale - tlf 977 40 008. 

All bading på eget ansvar
Alle
skal bruke
redningsvest!
Barn
under 12 år må følges av en voksen

Hvordan?

Badeparken hadde ikke vært mulig uten gode støttespillere.

Takket være rause gavegivere og sponsorer har Randsfjorden badepark blitt en realitet.

For at vi skal kunne opprettholde dette som et gratistilbud trenger vi støtte til drift. Her kan alle være med å bidra gjennom vår Vipps giverkonto.

© Stiftelsen Randsfjordfestivalen | peranders@randsfjordfestivalen.no